Auto met schade verkopen aan opkoper in Drenthe

Auto met schade verkopen aan opkoper in Drenthe

Wilt u uw auto verkopen? Wanneer u te maken heeft met een wagen met schade, is het soms beter om deze te verkopen. Op deze manier is het mogelijk om iets anders met het geld te doen. In dit artikel ontdekt u waarom het verkopen van een wagen vaak interessanter is dan reparaties.

Auto met schade verkopen of laten repareren?

Wanneer u te maken heeft met schade, kan er van alles aan de hand zijn. In sommige gevallen gaat het om kleine mankementen en in andere gevallen gaat het om grotere defecten. Bij grotere defecten kunt u denken aan een versnellingsbak die het niet meer doet, een kapotte motor of een distributieriem die aan vervanging toe is. Bij kleinere defecten kan er iets met de elektronica aan de hand zijn, doet de benzinemeter het niet meer of is er sprake van een storing aan een van de veiligheidssystemen.

Is een defect groot of klein? In principe maakt dat niet uit, het gaat erom of dit defect de veiligheid of rijvaardigheid van uw auto beïnvloedt. Wanneer dit het geval is heeft dat namelijk invloed op de APK-keuring van uw wagen. Als er cruciale zaken niet in orde zijn, kan uw auto niet goedgekeurd worden.

Bij zowel grote als kleine reparaties kan het om honderden tot soms wel duizenden euro’s aan reparatiekosten gaan. In dit geval wegen de kosten vaak niet op tegen de baten en is het verstandig om uw wagen te verkopen.

Wat doet een opkoper met uw wagen?

Een opkoper kan uw wagen opkopen en repareren. Vervolgens wordt uw wagen in het buitenland aangeboden aan een nieuwe gebruiker. Gaat het om een zeer ingrijpende reparatie? Dan kan het interessant zijn om deze reparatie in het buitenland uit te laten voeren en wordt een schadewagen doorverkocht. Opkopers weten exact naar welke wagens er vraag is en kunnen er altijd de beste prijs voor betalen. Hierdoor krijgt u er vaak een hoger bedrag voor dan wanneer u uw auto aan een particulier of lokale autodealer verkoopt.

Auto verkopen aan opkoper in Drenthe

Zoekt u een gespecialiseerde opkoper van auto’s in Drenthe? Inkoopautos.com houdt zich bezig met het inkopen van auto’s. Wanneer u het inkoopformulier op de website invult, wordt er zo snel mogelijk gereageerd met een aantrekkelijk bod. Gaat u akkoord met dit bod? Dan wordt er direct een afspraak gemaakt om uw auto op te halen en te betalen.


Reageren is niet mogelijk.