Deze drie locaties in de Benelux zijn een midweek waard

Deze drie locaties in de Benelux zijn een midweek waard

Zin om er even lekker een midweek tussenuit te gaan? Wanneer je in de Benelux blijft ben je weinig tijd kwijt aan reizen en kun je dus zo lang mogelijk genieten van het vakantiegevoel. Bovendien zijn België, Nederland en Luxemburg prachtige landen om te (her)ontdekken. Zo kun je een romantische stad uitzoeken voor een midweek met je partner, met je gezin naar de kust, of een groot vakantiehuis huren met de hele familie in een landelijke omgeving. Alles is mogelijk!

Een Midweek in Nederland: de Veluwe

De Veluwe is een ideale vakantiebestemming. Huur er een vakantiehuis met het gezin en breng een bezoek aan een van de dierentuinen in de regio. Laat de kids ook lekker klauteren in een van de leuke klimbossen in de buurt. Of boek een romantisch huisje of een mooie villa aan het water samen met je partner. Maak het zo luxe als je maar wilt, door te kiezen uit de verschillende wellness faciliteiten, zoals een sauna of een bubbelbad. Zeker weten dat jullie helemaal tot rust zullen komen en elkaar nóg beter leren kennen tijdens deze midweek.

België: Midweek naar de Ardennen

Een midweekje naar België? Boek dan een vakantiehuis Ardennen. In dit prachtige gebied is werkelijk van alles te doen, met wie je ook bent. Wat dacht je van een bezoek aan de prachtige Grotten van Han, die je zelfs kunt bewonderen tijdens een boottocht over de ondergrondse rivier? Mag het wel wat actiever? Ook dan kun je in de Ardennen volop je ei kwijt. Ga bijvoorbeeld lekker mountainbiken in de mooie bossen van de Ardennen, of ga klimmen of abseilen. Ook voor de kleintjes is er overigens genoeg te doen. Zo zijn er verschillende klimpaden, kun je ‘astronautje’ spelen in het Euro Space Center en voor de allerkleinsten is er natuurlijk attractiepark Plopsa Coo.

Een midweek in Luxemburg

Luxemburg is een prachtig land, wat eigenlijk een beetje wordt onderschat als vakantieland. Wil je eens wat nieuws, dan raden we je zeker aan om een midweek naar Luxemburg te gaan. Door de prachtige natuur, idyllische dorpjes en middeleeuwse kastelen heb je meteen het vakantiegevoel te pakken. En dat op maar een paar uur rijden! Luxemburg mag dan klein zijn, maar er is genoeg te doen. Naast een bezoek aan een van de kastelen, kerken en musea heeft de stad zelf een prachtig historisch centrum om doorheen te wandelen en te bewonderen tijdens een drankje op een gezellig terras. Wandel ook zeker naar de bovenstad om van een prachtig uitzicht te genieten.


Reageren is niet mogelijk.