Deze drie locaties moet je gezien hebben rond Pasen

Deze drie locaties moet je gezien hebben rond Pasen

Ben jij van plan om de paasdagen door te brengen in de Ardennen? Een goed idee, want dit prachtige gebied moet je beslist eens bezocht hebben. Er zijn prachtige natuur landschappen om te bewonderen tijdens een wandel- of fietstocht en er is volop te doen en te ondernemen, voor iedereen. Vanuit een van de grote vakantiehuizen Ardennen die je kunt huren, kun je bovendien alle kanten op om de omgeving te ontdekken. Deze drie locaties moet je zeker gezien hebben rond Pasen!

De Watervallen van Coo 

Wanneer je een vakantiehuis met Pasen gaat huren in de Ardennen, kunnen we je zeker aanraden om dit te doen in de buurt van het plaatsje Coo. Allereerst om de Watervallen van Coo te bewonderen. Van dit prachtige natuurgeweld zal je mond zeker open vallen, zeker tijdens zomeravonden wanneer de watervallen verlicht zijn. Overigens is er hier in de omgeving nog veel meer te doen. Zo kun je er een bezoek brengen aan het Wildpark, waar je tijdens een rit in een treintje de flora en fauna van de omgeving kunt bewonderen. Ook kun je er grotten bezoeken en klimmen en klauteren in het touwenparcours van Coo Adventure. Zijn er kleintjes bij? Hier vind je tevens het attractiepark Plopsa Coo, aan de voet van de watervallen.

Spa

Het stadje Spa is wereldberoemd om het gelijknamige mineraalwater. Het is een klein stadje, maar zeer de moeite waard om te bezoeken. Vanuit jouw mooie vakantievilla in de omgeving, rijd je zo naar Spa om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan de bekende Thermen van Spa. Het beste is om dit vroeg in de ochtend te doen, want hoe later het wordt, hoe meer mensen er naar de spa zullen komen. Breng ook zeker een bezoek aan de Grot van Remouchamps en laat je verwonderen tijdens een boottocht over de ondergrondse rivier. Liefhebbers van racen gaan natuurlijk ook een kijkje nemen bij het Formule 1 circuit van Spa-Francorchamps.

Kasteel van Bouillon

In het zuiden van de Ardennen vind je het Kasteel van Bouillon, dat ontzettend groot en indrukwekkend is. Je kunt het bezoeken en zelf ervaren hoe het is om in een kasteel te wonen. Wie wil dat nou niet? Het Middeleeuwse bouwwerk heeft bovendien een lange en zeer interessante geschiedenis, waar je tijdens je bezoek meer over te weten zult komen, en elke dag wordt er een roofvogelshow gegeven. Een dagje naar het Kasteel van Bouillon levert gegarandeerd plezier op voor het hele gezin!


Reageren is niet mogelijk.