Parkeren bij een vliegveld – what to know

Parkeren bij een vliegveld – what to know

Op vakantie gaan is een van de beste momenten van het jaar. Voor je op je strandbed ligt moet je echter een hoop regelen. Allereerst moet je natuurlijk je bestemming uitkiezen, vervolgens moet je denken aan het regelen van bijvoorbeeld vliegtickets, vervoer naar de luchthaven en accommodatie en hierbij wil je natuurlijk ook de beste deal scoren. In dit artikel vindt je alle informatie omtrent het parkeren bij een luchthaven en hoe je op dit aspect van de reis de beste deal kan scoren.

Vergelijk en reserveer online

Je kan je hele reis tegenwoordig online boeken, dus ook een parkeerplaats rondom de luchthaven van vertrek. Rondom elke luchthaven zijn er enorm veel mogelijkheden, hierin wil je natuurlijk eenvoudig inzicht krijgen. Via online boekingsplatform Vliegen en Parkeren vindt je eenvoudig het parkeeraanbod rondom de meest relevante luchthaven voor Nederlandse reizigers.

Vergelijken

Het vergelijken werkt als volgt, je selecteert de luchthaven van vertrek en je reisdata. Zoek je bijvoorbeeld naar een parking Zaventem? Selecteer dan Brussel Airport plus je vertrek- en retourdata Klik vervolgens op zoeken en je vindt direct het beschikbare parkeeraanbod. De sortering en eventuele filtering van het parkeeraanbod is aan te passen naar jouw specifieke wensen. Zo kan je eenvoudig door het aanbod scrollen en je ideale parkeerplaats vinden.

Reserveren

Heb je je ideale parkeerplaats gevonden? Deze kan direct gereserveerd worden. Vul je persoonlijke gegevens in, betaal direct online en de parkeerplaats is van jou. Na de reservering ontvang je een reserveringsbevestiging die tevens dient als voucher. Hier staat alle informatie vermeld omtrent het parkeren.

Parkeren

Volg de aanwijzingen op de voucher en rijdt naar het vermelde adres. Neem mits dit vermeld staat telefonisch contact op. Bij aankomst toon je de voucher en vervolgens wordt de auto geparkeerd en zo kan jij je reis naar je vakantiebestemming vervolgen.

De parkeerservices rondom een luchthaven

Er zijn drie verschillende parkeerservices rondom een luchthaven. Let wel dat niet alle drie de parkeerservices rondom iedere luchthaven worden aangeboden.

Parkeren op loopafstand

De naam spreekt voor zicht. Je parkeert je auto, veelal middels kentekenherkenning of een inrijcode, en vervolgens ligt de luchthaven op loopafstand van de parkeerplaats.

Parkeren met shuttleservice

Na het parkeren van de auto wordt je met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst wordt je na telefonisch contact weer opgehaald en teruggebracht naar de parkeerplaats en je auto.

Parkeren met valetservice

Je geeft je auto, direct bij de luchthaven, af aan een chauffeur van de parking. Deze parkeert de auto na een voertuiginspectie. Bij terugkomst wordt je auto weer afgeleverd bij de luchthaven en zodoende kan je hier direct instappen en je reis vervolgen. Zowel bij aankomst als terugkomst dient er telefonisch contact opgenomen te worden.


Reageren is niet mogelijk.