Tips voor een geslaagd bedrijfsuitje

Tips voor een geslaagd bedrijfsuitje

Het is leuk om met alle mensen die bij jou in dienst zijn samen er op uit te gaan. Dat komt doordat dit enorm bijdraagt aan de onderlinge band die je hebt en daarnaast is het zo dat je dit na een heel jaar hard werken wel hebt verdiend. Daarom is het van belang dat je je best doet tijdens het plannen van een bedrijfsuitje. Het is in veel gevallen namelijk nog niet makkelijk om dit allemaal in goede banen te leiden. Dit wordt extra lastig wanneer je aan het hoofd staat van een groot bedrijf. 

Zorg voor een gezellige manier van vervoer

Als je met het hele bedrijf ergens naartoe gaat, is het natuurlijk aan jou als werkgever om ervoor te zorgen dat iedereen op een leuke en gezellige manier op locatie komt. Je wilt dan voorkomen dat de groep moet opsplitsen aangezien dit vaak niet bevorderlijk is voor de sfeer, maar er zijn gelukkig manieren waarop dit allemaal niet nodig is. je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om op zoek te gaan naar een bedrijf wat een touringcar te huur aan biedt. Door een touringcar met chauffeur te huren, zorg jij ervoor dat je met het hele team tegelijk naar de locatie van het bedrijfsuitje wordt gebracht. 

Vraag je personeel om suggesties

Indien je zelf moeite hebt met het bedenken van een geschikte bestemming voor het bedrijfsuitje, is het slim om je personeel te vragen om suggesties. Er zijn verschillende programma’s waarmee je heel eenvoudig een digitale enquête aan kunt maken. Door hier gebruik van te maken kun je al je medewerkers een mailtje sturen met een enquête over het vorige bedrijfsuitje en de vraag of zij suggesties hebben voor het volgende uitje. Op die manier kom je eenvoudig op nieuwe ideeën die gegarandeerd in de smaak zullen vallen bij de mensen uit je team. 


Reageren is niet mogelijk.