Waarom je beslist een e-bike moet aanschaffen

Waarom je beslist een e-bike moet aanschaffen

Een e-bike is superhandig om aan te schaffen. Je hebt namelijk altijd wind mee. Wat voor weer het ook is en hoe hard het ook waait, je hoeft het niet alleen te doen. Een e-bike is voorzien van een motor die de trapondersteuning in werk stelt. Het trappen moet je wel zelf doen maar het kost veel minder inspanning. Voor mensen die slechte kniegewrichten hebben of gewoon niet veel kracht in de benen hebben is een e-bike een uitkomst! Je fietst hierdoor lekker comfortabel en door de ondersteuning kan je veel meer kilometers maken. Je kan zelf de ondersteuning bepalen door middel van knopjes op het computertje op het stuur.

Geen hoge parkeerkosten en files meer

Wil jij eerder op je bestemming zijn? Met een e-bike ben je natuurlijk sneller. Moet je naar je werk toe dan is een e-bike ook een uitkomst want je hebt totaal geen last van files en ook heb je geen hoge parkeerkosten. Er zijn fietsen die vallen onder de brommerwet. Deze kunnen wel 45 kilometer per uur gaan. Op deze fiets moet je een helm dragen om het jezelf een stuk veiliger te maken maar ook gewoon omdat dit moet van de wet. Je kunt je voorstellen dat wanneer je zou vallen je dan behoorlijke schade op kunt lopen.

Een e-bike en de voordelen ervan

Een e-bike heeft veel voordelen. Je kan in weer en wind toch goed vooruit komen en hoeft je niet suf te trappen tegen de wind in. Je hebt geen last van het drukke verkeer en je bespaart een hoop geld op parkeerkosten. Nog een voordeel is dat je in beweging bent. Ga je op de fiets naar je werk en weer terug dan hoef je niet nog meer aan lichaamsbeweging te doen want die heb je al gehad.

E-bikes zijn duur, maar waarom?

Een e-bike aanschaffen is niet iets wat je zomaar even doet. In Nederland is er een fabrikant die dit op zijn eigen wijze aanpakt. Doordat zij direct vanuit de fabriek kunnen leveren naar de klant toe kunnen hun ook een lagere prijs vragen voor hun elektrische fiets. Dit heeft een groot voordeel voor hunzelf maar ook voor de klant.

Lees de ervaringen van anderen

Ga jij een e-bike te kopen? Ga dan eens kijken bij Amslod. Je kunt ook gewoon bij hun de catalogus aanvragen. Je kan dan op je gemak alle fietsen bekijken. Een prijslijst vind je in de catalogus.

Wil je graag ervaringen lezen van klanten die al een fiets van Amslod hebben aangeschaft? Dan kan je het beste even op de volgende sites kijken. Amslod fietsen ervaringen en Amslod damesfietsen ervaringen.

 

 

 


Reageren is niet mogelijk.