Winkelen in Drenthe

Winkelen in Drenthe

Winkelen in Drenthe kan natuurlijk ook. Er zijn dorpjes waar u bijvoorbeeld leuke winkeltjes kunt vinden, maar in de grote steden van Drenthe is het winkelen ook volop mogelijk. Want hoewel Drenthe weliswaar als het platteland wordt gezien, wil dat natuurlijk nog niet zeggen dat u hier niet de laatste trends op bijvoorbeeld het gebied van mode aan kunt treffen. Winkelen in Drenthe wordt door velen dan ook als uitermate plezierig ervaren.

Winkelen in Assen

Winkelen in Assen is gezellig en altijd weer verrassend. U kunt er terecht voor uw kleding, voor accessoires en allerlei andere dingen. Gewoon even shoppen voor een nieuwe telefoon, kleren en schoenen kopen en wat al niet meer. De gezellige winkelstraten in Assen maken het altijd weer een erg plezierig uitje voor iedereen. Even lekker winkelen en ondertussen even stoppen voor een gezellige en lekkere lunch is ook goed te doen, want er zijn zat leuke plekjes om even te gaan zitten, met mooi weer is het buiten ook goed vertoeven. Als u in Assen gaat winkelen dan weet u zeker dat u met meer terug zult gaan dan u eigenlijk van plan was.

Winkelen in Meppel

Meppel ligt op de grens van Overijssel en Drenthe en het is een heel gemoedelijke stad, met een heel erg gezellige hoofdstraat waar u onder het genot van de muziek die uit de strategisch goed geplaatste boxen komt van winkel naar winkel kunt struinen. Naast de hoofdstraat is er ook de Woldstraat, waar u nog veel meer erg leuke en ook trendy zaken aan zult treffen. In de zomer is het heel erg gezellig en vaak ook erg druk, helemaal tijdens de jaarlijkse Donderdag Meppeldagen. Iedere donderdag is er ook markt in Meppel, waar u voor van alles terecht kunt. Heerlijk genieten van trendy kledingwinkels, lekker op een terrasje van een kopje koffie genieten en nog veel meer. Meppel is het winkelen meer dan waard, vooral door de vriendelijke mensen en de altijd gemoedelijke sfeer.

Winkelen in Emmen

Voor winkelen in Drenthe kunt u ook in Emmen terecht. De stad waar ook de bekende dierentuin aanwezig is heeft tal van leuke winkels voor van alles, zoals kleding, schoenen, accessoires en noem maar op. Een ontzettend leuke stad om de hele dag in te gaan shoppen. Gezellig met een vriend of vriendin een dagje winkelen in Emmen, het is zeer zeker de moeite waard!

Drenthe heeft dus naast natuur en cultuur ook een heleboel winkels te bieden. Er zijn veel grote en kleine steden waar u fijn een dagje kunt gaan winkelen en waar u ook echt de hele dag zoet kunt zijn. De sfeer is ook veel gemoedelijker dan in andere provincies, de drukte is duidelijk als anders te ervaren en dat maakt het winkelen in Drenthe fijn om te doen en te beleven. Dus plan gerust een dagje naar Drenthe in om eens lekker samen te gaan shoppen.

Na het winkelen gezellig uit eten in Emmen? Reserveer een tafeltje via Restaurant-emmen.nl.


Reageren is niet mogelijk.